به گزارش برهان خبر، دکتر سعیدمحمد در گپی کوتاه با روزنامهنگار در پاسخ به این پرسش که پزشکیان در این برهه از زمان چه تاکتیک و استراتژی لازم دارد تا از این فضای پُر تردید که جامعه امروز ایران خواست و مطالباتی مهم دارد، به سلامت عبور کند؟ گفت: جامعه امروز ایران به واسطه تغییرات سریع در تکنولوژی و فناوری و تبادل اطلاعات با جامعه جهانی و امکان تحلیل تاریخ گذشته و امروز خود، رشد قابل توجهی پیدا کرده است و این تغییرات در نسلz بیشتر و سریعتر نمایان گردیده و به نوعی میتوان گفت نسل جدید از عدم تناسب سیاستهای رسمی با ذائقه آنان رنج میبرد. شناخت ذائقه همه طبقات جامعه و تطبیق سیاستهای رسمی با نیازمندیهای اجتماعی و البته با رعایت چارچوبهای اعتقادی به گونه ای که بیشترین رضایتمندی را در بین طبقات مختلف مردم ایجاد کند یکی از مهمترین بخشهای حکمرانی است.
در این مسیر همواره افراط و تفریط و برخورد سلیقهای از سوی افراد رادیکال بزرگترین معضل در ترمیم گسل مردم و حاکمیت بوده است و متاسفانه افراط گرایان توانسته اند با دوقطبی سازی های کاذب ، آرمانهای اصلی نظام و انقلاب که همانا عدالت و رفع تبعیض و مبارزه با فساد و نابرابری بوده است را به حاشیه رانده ذهن جامعه را درگیر مسائل کوچک و فاقد محتوا نمایند که البته همواره بزرگان در مورد این خطر هشدارهای لازم را داده اند. اکنون پیام انتخابات۱۴۰۳ برقراری وفاقملی و ترمیم این گسل میباشد و پزشکیان باید بداند که این وفاق نه فقط در بین مسئولین و قوای سه گانه بلکه وفاق بین مردم و مسئولین معنی میشود و چه بسا بخش دوم بسیار مهمتر و ارزشمندتر میباشد.
پزشکیان باید بداند که وفاق ملی که وعده آن را به ایرانیان داده است باید بر پایه و اساس وحدت و یکپارچگی و همچنین مبتنی بر آرزویجمعی همه ایرانیان باشد. از این رو باید پزشکیان با چشم مردم ببیند و از زبان جامعه بشنود تا بتواند صدای بیصدایان باشد، تا ملت ایران باور کند که قرار است تحولی صورت پذیرد. ایران متعلق به همه ایرانیان است و باید بستری شکل گیرد که همه ایرانیان بتوانند برای توسعه کشور نقش ایفا نمایند. پزشکیان باید نشان دهد که روح ساختار نظام با عدالت و تامین یک زندگی مترقی برای همه ایرانیان منافاتی ندارد و لازمه این مهم اثبات کارآمدی نظام در حل مشکلات اصلی مردم میباشد.
در همین راستا همگان باید بدانند که تحول و اصلاح لازمه این حرکت مبارک میباشد و در قدم اول باید ساختارهای فرسوده ذهنی و کلیشهای کنار گذاشته شود و همه خود را برای نگاهی نو آماده کنند و البته با پدیده افراطیگری از هر سمت و سویی که باشد به شدت مقابله نمایند. به امید ایرانیمترقی و پیشرفته و مهد عدالت و به دور از تبعیض.