برهان خبر - سخنگوی وزارت دفاع گفت: ایران قابلیت علمی و ظرفیت بالقوه برای قرار گرفتن در تراز کشورهای سازنده هواپیماهای مسافربری و تجاری را دارد.
ایران ظرفیت بالقوه ساخت هواپیمای مسافربری را دارد
24 آذر 1403 ساعت 18:11
برهان خبر - سخنگوی وزارت دفاع گفت: ایران قابلیت علمی و ظرفیت بالقوه برای قرار گرفتن در تراز کشورهای سازنده هواپیماهای مسافربری و تجاری را دارد.
به گزارش برهان خبر، سردار سرتیپ رضا طلایینیک سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به برگزاری دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی هوایی و فضایی ایران اظهار داشت: این نمایشگاه در بر گیرنده بخشی از قابلیتهای علمی و ملی ایران و نیز کشورهای شرکتکننده است.
سردار طلایینیک ادامه داد: نمایشگاه بینالمللی هوایی و فضایی ایران از ظرفیت سازمانهای صنعتی تا مراکز علمی و پژوهشی در هوانوردی و صنعت هوایی را در بر میگیرد که علاوه بر وزارت دفاع و سازمانهای تابعه و همچنین ظرفیتهای کشورهای دیگر، شرکتهای دانشبنیان نیز در این نمایشگاه مشارکت دارند.
سخنگوی وزارت دفاع افزود: حضور کشورهای چین، روسیه، پاکستان، مالزی و ایران در نمایشگاه بینالمللی هوایی و فضایی ایران نشاندهنده همافزایی در تبادل علمی و فناوریهای حوزه هوایی است که صنعت هوایی گستره متنوعی در زیرسامانهها و صنایع مرتبط دارد؛ به گونهای که علاوه بر حوزه اویونیک و ناوبری، در حوزههای الکترونیک و سایر زیرسامانههای صنعت هوایی در این نمایشگاه قابلیتهای علمی، فنی و تولیدی، عرضه شده است.
وی عنوان کرد: حضور وزیر دفاع و جمعی از مقامات لشکری و کشوری در دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی هوایی و فضایی ایران برای افتتاح و بازدید از این نمایشگاه، نشاندهنده اهمیت صنعت هوایی برای ایران است که در قانون برنامه هفتم توسعه یکی از اولویتهای توسعه صنعتی و فناریهای نوین در این صنعت تعیین شده است.
سردار طلایینیک گفت: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پیشنهادات مدونی را برای توسعه صنعت هوایی و استفاده از فناوریهای دو منظوره دفاعی و ملی به دولت عرضه کرده است و پس از تصویب آیین نامه مشارکت ملی - دفاعی بر اساس ماده ۱۰۲ قانون برنامه هفتم توسعه، زمینههای گستردهای برای مشارکت بخش خصوصی، شرکتهای دانشبنیان و بخشهای لشکری و کشوری در حوزههای گوناگون و به ویژه صنعت هوایی فراهم خواهد شد.
سخنگوی وزارت دفاع با بیان اینکه ایران قابلیت علمی و ظرفیت بالقوه برای قرار گرفتن در تراز کشورهای سازنده هواپیماهای مسافربری و تجاری را دارد، افزود: بخش عمدهای از فناوری و صنعت هوایی ماهیت دو منظوره نظامی و غیرنظامی دارد، به همین علت در مشارکتهای دفاعی - ملی یکی از اولویتهای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح همافزایی بین بخش خصوصی و شرکتهای دانشبنیان و حوزههای صنعت دفاعی و همکاری با سایر کشورهاست که نمایشگاه بینالمللی هوایی و فضایی ایران در کیش زمینه تفاهمنامههای جدید و همکاریهای بیشتر با سایر کشورها را فراهم کرده است.
وی در پایان درباره آخرین وضعیت ساخت هواپیماهای مسافربری نیز خاطرنشان کرد: مراحل ساخت هواپیماهای غیرنظامی در سازمان صنایع هوایی دنبال میشود؛ اما سرعت گرفتن و توسعه این ظرفیت مستلزم حمایت دولت و مشارکتهای ملی است که وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پیشنهادات مشخصی را برای تصمیمگیری در سطح کلان ملی در این حوزه، آماده کرده است.
کد مطلب: 7163