کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

بیماری مزمن، به نام بی مدیریتی در فوتبال فشل

مرثیه‌ای برای فوتبال در ورطه سقوط و ورشکستگی!

10 دی 1403 ساعت 18:05

محمد ذوقی - محمد ذوقی فوتبال ایران مدت بسیار مدیدی است که از یک نوع بیماری مزمن، بنام بی مدیریتی رنج می برد و چنین بنظر می رسد که تجویز پزشکان بظاهر خودی و غیر خودی هم در طول این مدت در درمان آن اثری نداشته است.


به گزارش برهان خبر، محمد ذوقی فوتبال ایران مدت بسیار مدیدی است که از یک نوع بیماری مزمن، بنام بی مدیریتی رنج می برد و چنین بنظر می رسد که تجویز پزشکان بظاهر خودی و غیر خودی هم در طول این مدت در درمان آن اثری نداشته است.
البته در همه طول این مدت، آنهایی که بیرون از چرخه این فوتبال هستند، تلاش بسیاری را برای درمان آن داشته اند، اما نکته جالب توجه اینجاست که خود آنهایی که در چرخه این فوتبال بوده و هستند و باید بفکر درمان این بیماری باشند، هیچ پالس مثبتی در این باره از خود نشان نداده و نمی دهند، و این بیانگر این واقعیت است که سود خیلی ها در این فوتبال فشل در بی نظمی است! که متاسفانه بر آن اصرار هم دارند!


همان دوستانی که از دل این بیماری بیرون نیآمده، حالا باید در رقابتی بظاهر نابرابر هم شرکت کرده و برای ماندن اشتباه شان زمین و زمان را بر هم بدوزند! هم آنهایی که بدون شک اگر در خلوت خود، کلاه شان را قاضی کنند، قطعا به این نتیجه خواهند رسید که بقای آنها در این شرایط، عایدی به جز ضرر برای این فوتبال نخواهد داشت. البته حرف و حدیث ها در باره ثبت نام افراد مختلف برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال بسیار است.

همان افرادی که بیشتر از اینکه بخواهند نقش مستقل داشته باشند، بعنوان کاندیدای پوششی خواهند آمد که بعد از انتخابات بتوانند سهم خواهی کرده و در این فوتبال مسئولیت بگیرند! همانهایی که در دوره قبل با استناد به یک بند از اساسنامه که بعدأ آن را هم حذف کردند، رئیس وقت فدراسیون فوتبال را به بهانه های واهی برکنار تا نفر خودشان را به این فوتبال بیآورند، که متاسفانه موفق به انجام این کار هم شدند. اما حالا چنین بنظر می رسد که زمان تسویه حساب فرا رسیده است.فوتبال دولتی در طول 15 سال اخیر صدمات جبران ناپذیری را به این رشته جذاب و دیدنی وارد كرده است.
نبود هیجان و انگیزه، حواشی فراوان، كیفیت پایین تیم ها و بازیكنان و برخی از دلایل دیگر منجر به فرار تماشاگران از ورزشگاه ها شده است كه به طور حتم این روند در سال های آینده ادامه خواهد یافت.
فوتبال همانند صنعت خودرو دچار عقب ماندگی زیادی شده است، باید با الگوبرداری از كشورهای موفق، فوتبال را به سمت خصوصی سازی سوق داد تا در یك برنامه 10 ساله، این رشته ورزشی از شرایط كنونی خارج شود.
بر اساس جدیدترین آمارها، لیگ برتر امسال با میانگین حدود شش هزار نفر در هر مسابقه،‌ كمترین میزان تماشاگر را در طول 15 سال اخیر به خود اختصاص داده است.
پس منتظر اتفاقات جذاب روزهای آینده فوتبالی باشیم.
 


کد مطلب: 7600

آدرس مطلب :
https://www.borhankhabar.ir//note/7600/مرثیه-ای-فوتبال-ورطه-سقوط-ورشکستگی

برهان خبر
  https://www.borhankhabar.ir/