چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
کد مطلب : 10776
جالب است ۰
برهان خبر - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تاکید کرد: اپراتورها به دنبال افزایش تعرفه ها هستند، اما قطعا افزایش ۷۵ درصدی تعرفه اینترنت مورد قبول نیست.
وزیر ارتباطات: افزایش ۷۵ درصدی تعرفه اینترنت مورد قبول وزارت ارتباطات نیست
به گزارش برهان خبر، ستار هاشمی در حاشیه نشست امروز  - چهارشنبه ۷ خرداد ماه - هیات دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: موضوعی که توسط اپراتورها مطرح شده، مبنی بر اینکه نسبت به افزایش تعرفه ها اقدام کنند؛ یکسری ادله ای را مطرح کردند. یکی از این ادله افزایش هزینه های نیروی انسانی است. بحث هزینه های ارزی را مطرح کردند و به افزایش هزینه ها متناسب با افزایش نرخ ارز در سال های اخیر اشاره کردند.

وی اظهار کرد: همچنین در پیگیری که اپراتورها انجام می دهند بحث مرتبط با افزایش هزینه های برق هم مطرح می کنند. می گویند اگر ما یک دکل را نصب می کنیم، المان های تشکیل دهنده دکل نیز افزایش قیمت داشته است؛ لذا اینکه تعرفه را بخواهیم ثابت نگه داریم از نگاه اپراتورها قابل قبول نیست. اپراتورها یک عددی را مطرح کردند که اینگونه نمی شود. عدد افزایش ۷۵ درصدی را مطرح کردند که اینگونه نمی شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تصریح کرد: ما گفتیم با مجموعه همکاران در سازمان تنظیم بنشینند و بحث های کارشناسی انجام دهند. حتما افزایش ۷۵ درصدی تعرفه ها دور از ذهن است. برای ما معیشت مردم در وزارت ارتباطات به شدت مهم است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا با قطع برق اینترنت نیز قطع می شود، بیان کرد: یک نکته ای که لازم است اشاره کنم این است که وقتی از باتری هایی صحبت می شود که ما در سایت های خود داریم، این باتری ها به صورت استاندارد قرار نیست ناترازی برق را جبران کند. آنچه که قرار است باتری ها انجام دهند این است که تجهیزات ما را در سایت ها از قطعی های پیش بینی نشده محافظت کنند.

وی اظهار کرد: بدین معنا که اگر برق ها قطع شود، بلافاصله خاموش نشود بلکه در یک مسیر آرام و با رعایت ملاحظات فنی خاموشی در سایت ها اتفاق بیفتد. بعد از بازگشت برق نیز به صورت تدریجی وارد مدار شود. این کارکرد باتری هایی است که ما در سایت ها قرار دادیم و تعریف جهان نیز هست. امروزه از ما مطالبه می شود که ما با استفاده از باتری ها بتوانیم سایت ها را نگه داریم. حقیقت ماجرا این است که اولا باتری با توجه به ظرفیتی که دارد، نمی توان انتظار داشت بیشتر از نیم ساعت بعد از قطعی برق سایت را بر پا نگه دارد.

هاشمی  بیان کرد: ما یک طرح مدیریت هوشمند انرژی را پیگیری می کنیم. این طرح را در تعامل با وزارتخانه های مربوطه در حال پیگیری هستیم. باتری ها امکان مدیریت ناترازی انرژی را ندارند. به ما توصیه می کنند بحث ژنراتورها را در دستور کار قرار دهیم، آن هم با فرض تامین منابع موضوعی نیست که برای همه  سایت ها شدنی باشد. ما بیش از ۱۰۰ هزار سایت داریم. تامین سوخت این دیزل ها شدنی نیست. بحث منابع و نگهداری آنان نیز  مطرح است.
https://borhankhabar.ir/vdcai0n6.49nw015kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما