دوشنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۴
کد مطلب : 9599
جالب است ۰
برهان خبر - رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت دوازدهم، تاکید کرد: اگر در جریان مذاکرات غیرمستقیم میان دو کشور، ترامپ و دولت آمریکا از تناقض گویی و تهدید دست بکشد و حسن نیت خود را در عمل نشان دهد، به زعم بنده امکان تغییر رویکرد در مذاکرات برای حصول به توافق دور از ذهن نیست.
واعظی: ایران هیچگاه در سایه تهدید مذاکره‌ای را قبول نکرده است
به گزارش برهان خبر، محمود واعظی با اشاره به گام‌های برداشته شده پیرامون مذاکرات غیرمستقیم هسته ای و رفع تحریم ها با آمریکا، بیان کرد: در ارتباط با شرایط مذاکره با جمهوری اسلامی ایران ضروری است تا مقامات آمریکا به واسطه مطالعه تاریخ این نکته مهم را درک و  فهم کنند که حاکمیت ایران در طول بیش از ۴۰ سال چه در حین جنگ تحمیلی و چه پس از پایان دفاع مقدس و بحران های مختلف، تحت فشار، قلدری، تهدید و ارعاب مذاکره‌ای را قبول نکرده و در برابر اقسام فشارها نیز تسلیم نشده است.

ایران همواره به مذاکرات در چارچوب احترام متقابل پاسخ مثبت داده است

وی ادامه داد: هر زمان که از موضع احترام، برابری و انصاف با ایران بحث و گفتگو شده، ایران نیز در اقدام متقابل با منطق مذاکره و تعامل کرده و به برقراری ثبات و صلح در منطقه که متغیری مهم و کلیدی می باشد کمک کرده است. هر زمان که از موضع برابر و با رعایت احترام متقابل رفتار شده، مذاکره نیز انجام و به نتایج موثر و سازنده رسیده است.

معاون اسبق وزارت امور خارجه، تصریح کرد: در خصوص بحث سلاح هسته ای همواره این آمادگی از سوی جمهوری اسلامی ایران وجود داشته و دارد که هرگونه شفاف سازی با رعایت اصول، از طریق مذاکره انجام شود. ایران از ابتدا اعلام کرده که با توجه به فتوای مقام معظم رهبری ساخت سلاح کشتار جمعی هسته‌ای را مجاز نمی‌داند. با توجه به اینکه در گذشته با  کشورهای ۱+۵ مذاکره انجام و منجر به توافق برجام شد، در شرایط جدید هم نیل به توافقی سازنده امکان پذیر است.

وی تاکید کرد: اینکه سوال می‌شود چرا ایران مذاکره مستقیم با آمریکا را قبول نکرده و بر مذاکره غیر مستقیم تاکید دارد، به این خاطر است که  مذاکرات برجام هم مذاکره مستقیم بود و به توافق هم رسیدیم اما نهایتا طرف آمریکایی به تعهدات خود عمل نکرد و به شکل غیرمسئولانه یک طرفه از برجام خارج شد.

موضع برابر سنگ بنای گفت‌وگو با ایران است

رئیس دفتر رئیس‌جمهور دولت دوازدهم، بیان کرد: اگر در جریان مذاکرات غیر مستقیم میان دو کشور، ترامپ و دولت آمریکا از تناقض گویی، قلدری و تهدید دست بکشد و حسن نیت خود را در عمل نشان دهد و به ایران ثابت کند که به دنبال نتیجه سازنده است، به زعم بنده امکان تغییر رویکرد در مذاکرات برای حصول به توافق دور از ذهن نیست. اگر مقامات آمریکا توجه کنند که داشتن موضع برابر و با احترام در برابر ایران و ایرانیان ضرورت و سنگ بنای گفت‌وگو است، شرایط تغییر خواهد کرد. عکس این سناریو نیز وجود دارد، مادامی که آمریکا با موضع قلدری، اجبار، تهدید و ارعاب با ملت ایران رفتار نماید به نتیجه نخواهد رسید.

وی در ادامه در واکنش به تلاش غربی ها برای چسباندن برچسب نیابتی به جریان مقاومت، بیان کرد: اینکه گروهی به واسطه ظلم و فشارهای غیرقانونی، غیرانسانی و خلاف حقوق بشر برخی دولت ها، برای احقاق حق در مقابل زورگویی و ظالم بایستد و مبارزه کند را به کشور و قدرت دیگری تعمیم دادن و «نیابتی» نامیدن آنها امری مردود و صد البته مغرضانه و خلاف منطق است. این اقدام نامستحسن نوعی برچسب زنی برای نیل به مراحل بعدی تخریب کشور هدف است.

رژیم صهیونیستی به جهت فرافکنی برچسب نیابتی را به گروه های مخالف خود می چسباند

وی در ادامه اظهار کرد: گروه هایی که در فلسطین، لبنان، یمن و مناطق دیگر در راستای دستیابی به حقوق ارضی و اندیشه ای خود در مقابل نقض آشکار هنجارهای بین المللی مبارزه می کنند، بر اساس شرایط و توانمندی های بالقوه و داخلی خود تصمیم گرفته و عمل می کنند. نکته حائز اهمیت این است که این گروه ها بر اساس اعتقادات و اهداف منطبق بر اصول خود تلاش می کنند. رژیم غاصب صهیونیستی به جهت فرافکنی و منحرف نمودن افکار عمومی نسبت به جنایت های قرون وسطایی خود علیه مردم مظلوم فلسطین، همواره برچسب گروه های نیابتی را به جملگی گروه های مخالف خود می چسباند.
 

جمهوری اسلامی به نیروهای نیابتی در منطقه نیازی ندارد

وی یادآور شد: برچسب زنی‌های هدفمند علیه ایران در صورتی مطرح می شود که جمهوری اسلامی ایران مکررا اعلام و تاکید کرده، حمایت های معنوی که از این گروه ها به ویژه مسلمانانی که مورد ظلم، ستم و نسل کشی قرار گرفته اند توسط ما انجام می شود بدان معنا نیست که آنها به دستور ما کاری انجام دهند یا به شکل نیابتی از طرف ما عملیات می کنند. هر برهه که منافع و راهبردهای ضد بشری تروریسم دولتی رژیم صهیونی مورد تهدید قرار می گیرد، به این قبیل اقدامات خلاف واقع برای منحرف نمودن اذهان مردم و زمام داران عرصه بین الملل روی می آورد. برخی از کشورهای غربی از جمله آمریکا در راستای حمایت بی پروا از هنجارشکنی های صهیونیست ها و همچنین تامین منافع خود از این قبیل اقدامات بهره می برند. 

قائم مقام حزب اعتدال و توسعه، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران با داشتن نیروهای مسلح منسجم و توانمند و ذخیره ای بزرگ از مجموعه تجهیزات و ادوات نظامی موثر، به نیروهای نیابتی در منطقه نیازی ندارد. این از آن دسته مباحث تکراری است که عملا کهنه و نخ نما شده و مدت مدیدی است که کارآیی ندارد. ضمن اینکه رهبر معظم انقلاب صراحتا اعلام می کنند ما نیروی نیابتی نداریم. تکرار این موضوع صرفا جنبه تبلیغاتی با هدف فرافکنی و پوشاندن جنایات در منطقه و فشار بیشتر بر گروه های مقاومت است.
https://borhankhabar.ir/vdcd.n0n2yt0kna26y.html
نام شما
آدرس ايميل شما